Vi startade år 2021 när vi identifierade att innovationer har svårt att nå marknaden.

Vårt syfte

är att främja svensk innovation inom global digital hållbarhet. Initiativet är dedikerat till att stärka individer och organisationer som driver fram nyskapande lösningar, metoder och teknologier som förbättrar digital hållbarhet.

Vår mission

är att hitta de projekt som har potential att bli en ny spelväxlare på marknaden och verkligen göra en skillnad för användarn

Det ger . . .

Många digitala innovationer kan förbättra livet, både för klimatet och för företag genom att förbättra arbetskvaliteten samt förbättra klimatet och många processer.

 

Tillsammans med partners, sponsorer och donatorer strävar vi efter att föra nya hållbara lösningar till marknaden som kommer att hjälpa oss alla att nå FN:s mål.

 

Forskning och utveckling av bättre digitala lösningar för mänskligheten är en förutsättning för att vi ska kunna använda jorden under lång tid.

 

Ditt bidrag betyder mycket för de projekt som kommer att stödja utvecklingen för kommande generationer.

Sandra Dahlberg

Ordförande

Innovatör och entreprenör som drivs av att skapa samhället i framtiden där nya lösningar kan ge våra kommuner, myndigheter och företag rätt förutsättningar.

Joacim Sager

Ledamot

Stiftelseproffs och entreprenör som drivs av ett långsiktigt perspektiv och en hållbar framtid där Sveriges landsbygd blomstrar.

Kristofer Johansson

LEDAMOT

En ägare till ett stort företag och entreprenör som vill skapa en hållbar framtid.